O nas | Spoznajte Cryo Touch

Špela Zorc

Cryo touch kozmetični salon vabi ženske in moške, ki so potrebni po boljšemu videzu kože in se želijo spodbuditi, k bolj zdravemu življenskemu slogu. Ime salona  temelji na novosti  na Slovenskem tržišču, razvoju prve revolucionarne Cryo Touch blagovne znamke za zamrznjene kozmetične izdelke, cryo storitve in izobraževanja na tem področju. Cryo Touch izdelki pripomorejo k negi in preoblikovanju postave kot tudi obraza, izboljšanju strukture kože in pomlajenem videzu. Cryo shaping je na dokazih temelječ program za preoblikovanje postave in konture obraza, ki ne samo da pomaga izboljšati fizični izgled, temveč deluje tudi pri povečanju vitalne energije in izboljšanju metabolizma.

Lastnica salona in blagovne znamke Špela Zorc nudi celoten pogled v njeno delo, v katerem neizmerno uživa. Svoje dodatno znanje je pridobila z raziskovanjem  to vrstne nege sprva samoiniciativno na svojih strankah, pred vstopom na trg pa je opravila tečaje pri priznani Anie Botero, od katere je prejela vse certifikate in dodatno razumevanje o postopkih ICE Sculpta iz Kanade USA. Opravila je še dodaten tečaj na Vitalu. Osvojila je določena znanja na področju za kozmetične, masažne ter naravne načine zdravljenja. Opravljeno ima strokovno kozmetično izobrazbo. Udeležila se je tudi na tečaje iz področja razstrupljanja telesa, kot tudi v smeri energetsko - terapevtskih tečajih pri eni izmed vodilnih strokovnjakinj iz tega področja. Njen cilj je bil ustvariti brezhiben protokol, ki bi združil izvirne tehnike terapije lesom ali metalnimi inštrumenti v kombinaciji uporabe ledene glinene maske. Tako se je podala v razvoj lastne kozmetične linije s pomočjo strokovnjakov, ter po letu dni prišla do varnega izdelka, ter na praktičnem delu nadgradila osnovno tehniko.

S Cryo shaping nego se intenzivno ukvarja zadnje tri leta. Njen protokol izvajanja terapije namreč vsebuje večino elementov zemlje in vesolja (ogenj, zrak, voda, zemlja, led + les in kovina). Stranke čutijo veliko energije še tri dni po terapiji, so bolj odporne na vplive in pritiske okolice, so manj utrujene, obrnejo se k sebi, čutijo umirjenost, ob tem pa nov zagon za življenje. Zmanjšanje obsega so le del tega edinstvenega protokola, ki ponuja veliko več. Telo se ob pravilnem usmerjanju in izvajanju protokola razstrupi in postane bolj vitalno.  Potreba po slabi hrani izveni, limfni sistem se prečisti, vzpostavi se boljše hormonsko ravnovesje in izboljša metabolizem, ki tako prenovljen vpliva tudi na prečiščenost kože, ki je bolj čvrsta, mehkejša in lepša na izgled. Sam tretma, sploh pa  njegovi učinki pa so opazni še lep čas po obravnavi. Vse skupaj jo je tako navdušil, da se je odločila, da morajo njegove prednosti spoznati vsi, ki si želijo izboljšati življenje in nenazadnje tudi svoj videz.

Pri nas vam nudimo klasične in cryo kozmetične storitve, nakup Cryo Touch kozmetičnih izdelkov za profesionalno uporabo in nadaljno Pro home Ice nego, pripomočke, ter izobraževanja za profesionalno delo, ter nasvete za stranke. Pričakujete lahko celostno oskrbo , saj smo vam vedno na voljo.

 

 

 

 

 

Naša misija

Smo prvo podjetje v SLOVENIJI, ki izvaja naravne glinene ledene terapije, po metodi Anie Botero.

Trenutno smo v pripravi proizvodne Cryo Touch kozmetične linije za osebno in profesionalno uporabo. 

Začeli smo izobraževanja za pridobitev Certifikatov za profesionalno uporabo in delo s Cryo Shaping nego - novim načinom oblikovanja in nege telesa ter obraza.

Želiš pridobiti znanje o novi tehniki in postati Cryo Shaping specialist?
Kontaktirajte nas za več informacij!


2022 © Cryo Touch, Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Mob: +386 70 555-526 (informacije in rezervacije)