Pogoji poslovanja

Naročanje

Storitve v studiu se izvajajo po predhodnem naročilu. Stranka lahko termin na katerega je naročena prestavi najkasneje 24h pred njim, sicer se šteje kot obravnavanega.

Navedeni čas trajanja storitev je informativne narave in lahko varira v odvisnosti od pogojev dela. Pridržujemo si pravico, da ga spremenimo. Čas trajanja storitev vključuje tudi pripravo na izvedbo, morebitno izpolnjevanje podatkov v kartoteko, svetovanje za domačo nego in nakupe izdelkov ter izdelavo računa.

V primeru, da se vam zalomi pri vašem planiranju časa ali kje na poti do nas in se zgodi zamuda že ob prihodu, bomo seveda vašo storitev izvedli, v kolikor je to le mogoče. Storitev bomo zaključili ob prvotno navedenem času oziroma bomo termin podaljšali le v primeru, da naslednji termin prost, saj v želji, da bi bili korektni in točni do vseh ostalih prihajajočih gostov, zamud ne prenašamo na naslednje stranke. Stranka lahko na lastno željo storitev kadarkoli prekine ali skrajša, a s tem v nobenem primeru ni upravičena do neplačila ali popusta na prvotno vrednost storitve.

Popusti in akcije

Aktualne popuste, akcije in pakete objavljamo na naši spletni strani www.cryotouch.si . Nekatere akcije so objavljene tudi na naši facebook strani ter instagramu. Pridružujemo si pravico, da v primeru napak pri objavi le-te popravimo brez posledic. V kolikor so nejasnosti v podatkih popustov vas naprošamo, da se obrnete na nas za pojasnilo.

Zavrnitev izvedbe storitve

Pridružujemo si pravico, da odklonimo izvajanje storitev osebam, ki se vedejo neprimerno, žaljivo in nedostojno do našega osebja.

Mladoletne osebe

Mladoletnim osebam izvajamo storitve le z dovoljenjem staršev oz. skrbnikov.

Plačilo

Plačujete lahko z gotovino ali s plačilno kartico. Možnost tudi plačila na obroke z Diners kartico ali kreditnimi karticami.

Če vam zakupljena storitev iz kakršnegakoli razloga ne odgovarja, jo lahko v isti protivrednosti zamenjate za katerokoli drugo našo storitev.

 

Splošni pogoji poslovanja spletne strani in spletne trgovine www.cryotouch.si

Spletna stran in trgovina cryotouch.si omogoča nakup kozmetičnih izdelkov, opreme in tečajev za izvajanje storitve masaže z lesenimi valjčki in metalnimi inštrumenti. Storitve Cryo Touch Shaping telesa in obraza.

Splošni pogoji spletne trgovine cryotouch.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino cryotouch.si/shop  upravlja podjetje SHENI & CO D.O.O., Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Matična številka 9081810000, Ident. št. za DDV in davčna številka 24598810.

Obdelava osebnih podatkov

Uporabnik s prijavo na spletne novice izrecno soglaša, da lahko ponudnik pridobljene osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in morebitne druge podatke, ki jih ponudniku za namene pridobitve novosti ter popustov) uporabi tudi za namene neposrednega trženja prek vseh oglaševalskih kanalov, ki jih uporablja ponudnik (obveščanje prek telefona in SMS-ov, tiskanih medijev, nenaslovljene in naslovljene direktne pošte, elektronske pošte, itd.), ter za potrebe z neposrednim trženjem povezane statistične in tržne analize, marketinško profiliranje in segmentacijo.

Vsak uporabnik lahko soglasje za obdelavo osebnih podatkov (dano bodisi preko spleta bodisi preko drugega prodajnega kanala) kadarkoli prekliče z obvestilom na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in sicer lahko poda preklic soglasja za namene neposrednega trženja in sicer bodisi za posamezne oglaševalske kanale (npr. zgolj za posredovanje ponudb prek SMS sporočil), bodisi za vse oglaševalske kanale.

Kot posameznik imate pravico doseči, da upravljalec popravi netočne osebne podatke v zvezi z vami. Kot posameznik imate, ob upoštevanju namenov obdelave, pravico do dopolnitve nepopolnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave.

Shranjevanje osebnih podatkov

Ponudnik bo hranil vaše osebne podatke le toliko časa, dokler bo to potrebno za uresničitev namena, zaradi katerega so bili osebni podatki zbrani in nadalje obdelani. Tiste osebne podatke, ki jih ponudnik obdeluje na podlagi zakona, ponudnik hrani za obdobje, ki ga predpisuje zakon. Tiste osebne podatke, ki jih ponudnik obdeluje zaradi izvedbe pogodbenega odnosa s posameznikom, ponudnik hrani za obdobje, ki je potrebno za izvršitev pogodbe in še 5 let po njenem prenehanju.
Ponudnik bo vse pridobljene osebne podatke obdeloval in varoval v skladu z veljavno zakonodajo, trenutno veljavnima:

  • Zakon o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) in
  • Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14, 54/14 in 81/15), ter v skladu z morebitnimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi relevantne zakonodaje.

Hkrati se zavezuje, da pridobljenih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen morebitnim pogodbenim obdelovalcem, s katerimi bo predhodno sklenil pisno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov.

Končne določbe

Neveljavnost katere koli določbe teh pogojev poslovanja, ne glede na razlog neveljavnosti, ne povzroči neveljavnosti teh splošnih pogojev kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, medtem ko ti splošni pogoji še naprej ostanejo v veljavi, brez neveljavne določbe.

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o pogojih poslovanja bo objavljena na tem spletnem mestu.
Z uporabo spletnih strani posameznik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

Pogoji poslovanja pričnejo veljati dne 01.03.2021.

 


 

Za informacije v zvezi s storitvami, cenami, ali za kakršnakoli druga vprašanja smo dosegljivi na spodaj napisani kontaktni številki.

  INFO ZA NAROČANJE

  • Cryo Touch
  • Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana
  • Špela Zorc
  • 070 555 526
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vse cene so v evrih. DDV je obračunan 22-odstotni po 2. členom Pravilnika o izvajanju Zakona o DDV –
dejavnost za nego telesa pod šifro standardne klasifikacije dejavnosti: S/96.040
(59.c člen Pravilnika o izvajanju Zakona o DDV).
  Cenik velja od 1.3.2021.
Pridružujemo si pravico do spremembe ponudbe in cen.

Cryo Touch

SHENI & CO D.O.O.
KUNAVERJEVA ULICA 7, LJUBLJANA
DŠ: 24598810


2022 © Cryo Touch, Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Mob: +386 70 555-526 (informacije in rezervacije)