• https://www.cryotouch.si/images/CryoKozmetika/Obraz/ICE-min.jpg
 • https://www.cryotouch.si/images/CryoKozmetika/Obraz/ICE-min.jpg

Ice Sculpting

Energična ledena maska za oblikovanje obraznih potez

primerna za vse tipe kože, predvsem za mastno in nečisto kožo

Cena: €47.00

AKCIJSKA CENA: €42.30

Popust: 10%

Prihranek: €4.70

Energična ledena maska iz naravnih sestavin zaradi hladu pospešuje prekrvavitev kože ter tako doseže učinek takojšnje regeneracije. Izbrani sestavini, zelena glina in aloja, prežeti z aromatično fuzijo izvlečkov iz zeliščnih eteričnih olj, kožo nahranita, tonirata in jo naredita zdravo sijočo. Ob nanosu maske pri nizki temperaturi se s celično regeneracijo koži povrneta elastičnost in čvrstost, kar ustvari naraven učinek obraznega liftinga. Maska je izredno učinkovita za čiščenje aknaste kože – tako ledena kot tudi v svoji prvotni, gelasti obliki.

Vključite ledeno masko v svoj večerni ritual. Naj vas aromatična fuzija in ledeni dotik zazibata v čaroben spanec, saj prav noč razkrije pravo moč globinskega delovanja maske. Priporočena je intenzivna večerna nega dvakrat tedensko. Masko lahko nanesete na celoten obraz ali le na problematične predele, ki jih želite preoblikovati.


 • {{option.option_name}}
Skupaj: {{ total }}

Izdelek je razprodan!

 • Prednosti

  • pospeši prekrvavitev kože
  • aktivira hladno termogenezo
  • zmanjša in prepreči nastajanje gub in gubic
  • omogoča površinsko in globinsko čiščenje
  • očisti in zapre pore ter s tem prepreči nastajanje črnih ogrcev
  • tonira lica
  • neguje aknasto kožo
  • vidno zmanjša pore in izločanje sebuma
 • Sestavine

  ZELENA GLINA
  ALOJA
  JOJOBA
  ETERIČNO OLJE SIVKE, PAČULIJA IN LIMONE
  IZVLEČEK IZ VIRGINSKEGA NEPOZEBNIKA
 • Uporaba

  Izdelek hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi do 25 °C. Vsaj 24 ur pred prvim nanosom izdelek dobro pretresite in ga postavite v zamrzovalnik, do temperature –20 °C. Pred uporabo izdelek vzemite iz zamrzovalnika, odstranite pokrovček in zaščito ter ga s spodnje strani potisnite iz embalaže. Morda bo potrebno za lažji prvi potisk nekaj minut izdelek pustiti stati na sobni temperaturi, da vsebina odstopi od sten embalaže. Nato pričnite z nanašanjem, primernim za vašo obliko obraza oziroma želenim oblikovanjem. Ledeno masko nanesite neposredno na očiščen obraz, kot to prikazujejo navodila ob skicah. Ob nanosu ledene maske izvajajte srednje močan pritisk in s počasnimi čvrstimi gibi konstantno in ponavljajoče drsite po obrazu. Za nanos maske zadostujejo do 3 osnovni potegi na posameznem predelu. Na področju, kjer so gube bolj izrazite, svetujemo več potegov (5 do 10), da zmanjšate njihovo globino in izraznost. Na področju čela ledene maske ne zadržujte predolgo. Obravnavajte ga le z osnovnimi potegi. Če so tam prisotne izrazite gube, raje postopoma povečujte število potegov, saj je koža na tem predelu tanjša in hlad lahko čutite intenzivneje. Ko želite oblikovati obraz na predelu ličnic, čeljusti in podbradka, masko nanesite z močnejšim pritiskom. Naredite tudi več potegov (5 do 10), saj s predstavljenimi tehnikami kožo hladite in tako lahko dosežete učinek oblikovanega obraza. Tovrstni močnejši pritisk in pogostejši potegi so priporočeni predvsem pri intenzivni uporabi maske Ice Sculpting. Po nanosu pustite masko delovati približno 20 minut oziroma dokler aktivno čutite učinkovanje, nato pa jo z obraza sperite s HLADNO ali mlačno vodo. Obraza NE smete spirati s toplo ali vročo vodo! Preostali izdelek z obraza odstranite z gobico ali z brisačo. Hladen občutek, rdečica/ hiperemija so lahko pričakovani učinki na koži med nego in po zaključeni negi. Rezultati so progresivni in se razlikujejo pri vsakem posamezniku in tipu kože. Ko masko enkrat zamrznete, jo do konca uporabe hranite v zamrzovalniku. Izdelek lahko večkrat nanašate na kožo, po vsaki uporabi ga vrnite nazaj v zamrzovalnik. Zamrznjen izdelek je potrebno porabiti v 3 mesecih. Kozmetični izdelek. Izdelka ne nanašajte neposredno na kožo okrog oči. Izogibajte se stiku z očimi. V primeru draženja kože ali alergijskih reakcij prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ni primeren za uživanje. Hranite izven dosega otrok. Odgovora oseba kozmetičnega izdelka ne odgovarja za posledice neupoštevanja navodil.

Sorodni Izdelki2022 © Cryo Touch, Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Mob: +386 70 555-526 (informacije in rezervacije)