• https://www.cryotouch.si/images/CryoKozmetika/Obraz/GOLD-min.jpg
 • https://www.cryotouch.si/images/CryoKozmetika/Obraz/GOLD-min.jpg

Cryo Gold Gel

Vlažilna ledena maska za nego proti zabuhlosti

za nego dekolteja in obraza; primerna za vse tipe kože, tudi za suho in občutljivo

Cena: €38.00

AKCIJSKA CENA: €34.20

Popust: 10%

Prihranek: €3.80

Vlažilna ledena maska zaradi hladu pospešuje prekrvavitev kože ter tako doseže učinek takojšnje regeneracije. Neprecenljive temeljne sestavine kožo intenzivno navlažijo in nahranijo, nizke temperature ob nanosu pa omogočijo globinski učinek ter tako dolgo ohranijo vlažnost kože. Maska že s prvo uporabo povrne izgubljeno vlago dehidrirani koži ter jo zaščiti pred izhlapevanjem potrebne vlage. Prav zato je idealna za nego suhe, utrujene, dehidrirane in občutljive kože. Je regenerativni izdelek ter zato idealna za rehidriranje in pomirjanje kože po sončenju ali za obnavljanje in pomirjanje razdražene, tudi poškodovane kože po britju oziroma depiliranih predelov obraza.

Vsakodnevno se prebujajte z nanosom tanjše plasti ledene maske na obraz, vrat in dekolte. Učinek zmanjševanja zabuhlih podočnjakov dosežete z nanašanjem maske na zgornji rob ličnice. Jutranja nega je tudi idealna podlaga za ličenje, saj je koža zglajena in napeta, to pa omogoča lažji nanos ter posledično boljšo obstojnost ličil.


 • {{option.option_name}}
Skupaj: {{ total }}

Izdelek je razprodan!

 • Prednosti

  • pospeši prekrvavitev kože
  • aktivira hladno termogenezo
  • zmanjša in prepreči nastajanje gub in gubic
  • ohrani mladost in zdrav videz kože
  • zmanjša globino obraznih starostnih gub
  • zmanjša zabuhlost, podočnjake in povešenost kože okoli očesne konture
  • posvetli kožo in zmanjša pigmentacije ter madeže
  • vidno zmanjša pore in izločanje sebuma
 • Sestavine

  ALOJA
  OGNJIČ
  ETERIČNO OLJE KAMILICE
 • Uporaba

  Izdelek hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi do 25 °C. Vsaj 24 ur pred prvim nanosom izdelek dobro pretresite in ga postavite v zamrzovalnik, do temperature –20 °C. Pred uporabo izdelek vzemite iz zamrzovalnika, odstranite pokrovček in zaščito ter ga s spodnje strani potisnite iz embalaže. Morda bo potrebno za lažji prvi potisk nekaj minut izdelek pustiti stati na sobni temperaturi, da vsebina odstopi od sten embalaže. Nato pričnite z nanašanjem, primernim za vašo obliko obraza oziroma želenim oblikovanjem. Ledeno masko nanesite neposredno na očiščen obraz, kot to prikazujejo navodila ob skicah. Ob nanosu ledene maske izvajajte srednje močan pritisk in s počasnimi čvrstimi gibi konstantno in ponavljajoče drsite po obrazu. Za nanos maske zadostujejo do 3 osnovni potegi na posameznem predelu. Na področju, kjer so gube bolj izrazite, svetujemo več potegov (5 do 10), da zmanjšate njihovo globino in izraznost. Na področju čela ledene maske ne zadržujte predolgo. Obravnavajte ga le z osnovnimi potegi. Če so tam prisotne izrazite gube, raje postopoma povečujte število potegov, saj je koža na tem predelu tanjša in hlad lahko čutite intenzivneje. Ko želite oblikovati obraz na predelu ličnic, čeljusti in podbradka, masko nanesite z močnejšim pritiskom. Naredite tudi več potegov (5 do 10), saj s predstavljenimi tehnikami kožo hladite in tako lahko dosežete učinek oblikovanega obraza. Tovrstni močnejši pritisk in pogostejši potegi so priporočeni predvsem pri intenzivni uporabi maske Ice Sculpting. Po nanosu pustite masko delovati približno 20 minut oziroma dokler aktivno čutite učinkovanje, nato pa jo z obraza sperite s HLADNO ali mlačno vodo. Obraza NE smete spirati s toplo ali vročo vodo! Preostali izdelek z obraza odstranite z gobico ali z brisačo. Hladen občutek, rdečica/ hiperemija so lahko pričakovani učinki na koži med nego in po zaključeni negi. Rezultati so progresivni in se razlikujejo pri vsakem posamezniku in tipu kože. Ko masko enkrat zamrznete, jo do konca uporabe hranite v zamrzovalniku. Izdelek lahko večkrat nanašate na kožo, po vsaki uporabi ga vrnite nazaj v zamrzovalnik. Zamrznjen izdelek je potrebno porabiti v 3 mesecih. Kozmetični izdelek. Izdelka ne nanašajte neposredno na kožo okrog oči. Izogibajte se stiku z očimi. V primeru draženja kože ali alergijskih reakcij prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ni primeren za uživanje. Hranite izven dosega otrok. Odgovora oseba kozmetičnega izdelka ne odgovarja za posledice neupoštevanja navodil.

Sorodni Izdelki2022 © Cryo Touch, Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Mob: +386 70 555-526 (informacije in rezervacije)