• https://www.cryotouch.si/images/CryoKozmetika/Obraz/CHILL-min.jpg
 • https://www.cryotouch.si/images/CryoKozmetika/Obraz/CHILL-min.jpg

Chill Solution

Globinska izrazito pomlajevalna ledena maska

za nego obraza, vratu in dekolteja; za vse tipe kože

Cena: €42.00

AKCIJSKA CENA: €37.80

Popust: 10%

Prihranek: €4.20

Globinska izrazito pomlajevalna ledena maska zaradi hladu pospešuje prekrvavitev kože ter tako doseže učinek takojšnje regeneracije. Nizka temperatura v trenutku povzroči zategovanje kože, kar pomaga zapolniti gube ter drobne gubice. Že po prvi uporabi bodo konture obraza čvrstejše, koža pa negovano sijoča in opazno pomlajena.

Magična formula dragocenih aktivnih sestavin omogoča, da je izdelek primeren za vse tipe kože in vse starostne skupine, saj maska hkrati čisti, popravlja in obnavlja kožo. Priporočljiva je vsakodnevna redna nega zjutraj ali zvečer, z nanosom tanjše plasti maske na obraz, vrat in dekolte.


 • {{option.option_name}}
Skupaj: {{ total }}

Izdelek je razprodan!

 • Prednosti

  • pospeši prekrvavitev kože
  • aktivira hladno termogenezo
  • zmanjša in prepreči nastajanje gub in gubic
  • omogoči »lifting obraza«
  • zmanjša pordelost
  • za zunanjo in globinsko nego kože
  • za nego aknaste kože
  • regenerira in očisti kožo
  • vidno zmanjša pore in izločanje sebuma
 • Sestavine

  BELA GLINA
  ALOJA
  VITAMIN E
  OGNJIČ
 • Uporaba

  Izdelek hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi do 25 °C. Vsaj 24 ur pred prvim nanosom izdelek dobro pretresite in ga postavite v zamrzovalnik, do temperature –20 °C. Pred uporabo izdelek vzemite iz zamrzovalnika, odstranite pokrovček in zaščito ter ga s spodnje strani potisnite iz embalaže. Morda bo potrebno za lažji prvi potisk nekaj minut izdelek pustiti stati na sobni temperaturi, da vsebina odstopi od sten embalaže. Nato pričnite z nanašanjem, primernim za vašo obliko obraza oziroma želenim oblikovanjem. Ledeno masko nanesite neposredno na očiščen obraz, kot to prikazujejo navodila ob skicah. Ob nanosu ledene maske izvajajte srednje močan pritisk in s počasnimi čvrstimi gibi konstantno in ponavljajoče drsite po obrazu. Za nanos maske zadostujejo do 3 osnovni potegi na posameznem predelu. Na področju, kjer so gube bolj izrazite, svetujemo več potegov (5 do 10), da zmanjšate njihovo globino in izraznost. Na področju čela ledene maske ne zadržujte predolgo. Obravnavajte ga le z osnovnimi potegi. Če so tam prisotne izrazite gube, raje postopoma povečujte število potegov, saj je koža na tem predelu tanjša in hlad lahko čutite intenzivneje. Ko želite oblikovati obraz na predelu ličnic, čeljusti in podbradka, masko nanesite z močnejšim pritiskom. Naredite tudi več potegov (5 do 10), saj s predstavljenimi tehnikami kožo hladite in tako lahko dosežete učinek oblikovanega obraza. Tovrstni močnejši pritisk in pogostejši potegi so priporočeni predvsem pri intenzivni uporabi maske Ice Sculpting. Po nanosu pustite masko delovati približno 20 minut oziroma dokler aktivno čutite učinkovanje, nato pa jo z obraza sperite s HLADNO ali mlačno vodo. Obraza NE smete spirati s toplo ali vročo vodo! Preostali izdelek z obraza odstranite z gobico ali z brisačo. Hladen občutek, rdečica/ hiperemija so lahko pričakovani učinki na koži med nego in po zaključeni negi. Rezultati so progresivni in se razlikujejo pri vsakem posamezniku in tipu kože. Ko masko enkrat zamrznete, jo do konca uporabe hranite v zamrzovalniku. Izdelek lahko večkrat nanašate na kožo, po vsaki uporabi ga vrnite nazaj v zamrzovalnik. Zamrznjen izdelek je potrebno porabiti v 3 mesecih. Kozmetični izdelek. Izdelka ne nanašajte neposredno na kožo okrog oči. Izogibajte se stiku z očimi. V primeru draženja kože ali alergijskih reakcij prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ni primeren za uživanje. Hranite izven dosega otrok. Odgovora oseba kozmetičnega izdelka ne odgovarja za posledice neupoštevanja navodil.

Sorodni Izdelki2022 © Cryo Touch, Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Mob: +386 70 555-526 (informacije in rezervacije)