O nas | Spoznajte Cryo Touch

Špela Zorc

Kozmetični salon Cryo Touch vabi ženske in moške, ki potrebujejo lepši videz kože in spodbudo k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Ime salona temelji na inovativni ponudbi na slovenskem trgu, vključno s prvo revolucionarno blagovno znamko Cryo Touch®, ki zajema kozmetične izdelke ICE COSMETIC , s storitvami naravnih CRYO kozmetičnih obravnav in izobraževanj na tem področju. Zamrznjeni izdelki Cryo Touch prispevajo k negi telesa in obraza, izboljšani strukturi kože in pomlajenemu videzu. CT ICE shaping je na rezultatih temelječ program za nego obraza in telesa, za preoblikovanje telesa in oblikovanje obraza ter podpora masažam, ki ne le izboljša fizični videz, ampak tudi poveča vitalno energijo in izboljša presnovo.

Lastnica salona in ustanoviteljica blagovne znamke Špela Zorc ponuja celovit vpogled v svoje delo, ki ga ima nadvse rada. Dodatna znanja je pridobila s samoiniciativnim raziskovanjem svojih strank, kasneje pa se je izobraževala in prejela vse certifikate in poglobljeno razumevanje postopkov ICE Sculpt iz Kanade in ZDA. Dodatno se je izobraževala tudi pri Vitalu. Po izobrazbi kozmetičarka, je obiskovala tečaje razstrupljanja telesa in energijsko-terapevtske tečaje pri enem izmed vodilnih strokovnjakov na tem področju. Njen cilj je bil ustvariti brezhiben protokol, ki združuje izvirne terapevtske tehnike z uporabo lesenih ali kovinskih instrumentov skupaj z uporabo ICE mask, katere se širše lahko kombinirajo tudi s klasičnimi kozmetičnimi postopki.

S pomočjo strokovnjakov je razvila lastno kozmetično linijo in po enem letu ustvarila varen izdelek ter izpopolnila osnovno tehniko.

Špela se zadnja tri leta intenzivno ukvarja z nego CT ICE & METAL shapingom. Njen terapevtski protokol vsebuje elemente zemlje in vesolja (ogenj, zrak, voda, zemlja, led + les in kovina). Klienti že tri dni po terapiji čutijo veliko več energije, so bolj odporni na vplive in pritiske okolja, manj utrujeni, bolj zagledani vase, čutijo umirjenost in novo voljo do življenja. Zmanjšanje obsega in ohranjanje vitke postave sta le del tega edinstvenega protokola, ki ponuja veliko več. Telo se s pravilnim izvajanjem protokola razstrupi in postane vitalnejše. Zmanjša se potreba po nezdravi hrani, očisti se limfni sistem, vzpostavi se boljše ravnovesje, izboljša se splošno počutje telesa, rezultat pa je čistejša in bolj zdrava koža, ki je čvrstejša, mehkejša in lepša. Učinki zdravljenja so opazni še dolgo po koncu terapije. Vse to je Špelo spodbudilo, da te ugodnosti omogoči vsem, ki si želijo izboljšati svoje življenja in nenazadnje tudi svoj videz.

 

 

Naša misija

Smo prvo podjetje v SLOVENIJI, ki izvaja naravne ledene terapije.

Nudimo Cryo Touch® kozmetično linijo mask za osebno in profesionalno uporabo. 

Začeli smo izobraževanja za pridobitev Certifikatov za profesionalno uporabo in delo s Cryo Touch Shaping nego - novim načinom oblikovanja in nege telesa ter obraza.

Želiš pridobiti znanje o novi tehniki in postati Cryo Shaping specialist?
Kontaktirajte nas za več informacij!


2022 © Cryo Touch, Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Mob: +386 70 555-526 (informacije in rezervacije)