Postani Cryo Touch® ICE SPECIALIST!

Pridobite CERTIFIKAT:

ICE SHAPING BODY STILIST-SPECIALIST-MASTER

ICE SCULPTING FACIAL DESIGNER

ICE COSMETIC PRO SPECIALIST

Dodajte novo, naravno krio tehniko za preoblikovanje telesa in obraza vaši ponudbi.

Pionirska nega in tehnika!

Z revolucionarno kolekcijo PRVIH ledenih mask Cryo Touch® ICE COSMETIC, ki prinašajo inovativne rešitve za nego kože. Zagotavlja neverjetne učinke na regeneracijo kože in oblikovanje obraznih potez ter telesnih oblin že s prvo uporabo. Uživajte v poživljajočem učinku, ki bo trajal več dni  ter postopoma vračal mladosten in zdrav videz na naraven način.

Njihova posebnost je v tem, da ledene maske kožo ohladijo v globino in vztrajajo še nekaj ur po sami negi. Kljub intenzivnemu nanašanju, ledene maske ne poškodujejo kože, temveč jo celo ščitijo in negujejo pred poškodbami morebitnih ozeblin, ki bi jih sicer pridobili z nanašanjem navadnega ledu na kožo. Bistvo ledenih mask je, da naravno dosežemo termogenezo in naravni ter učinkovit regenerativni proces znotraj kože, ki zagotavlja dovod kisika, hranilnih snovi, izrabo maščobnega tkiva in obnovo kože s pomočjo izvrstne tehnike in postopnega naravnega ogrevanja telesa do prvotnega stanja. Koža bo postopoma pridobivala boljšo čvrstost in mladosten, zdrav videz.

Zaradi hladu naravna ledena terapija na telo deluje preko procesov vazokonstrikcije, termogeneze in vazodilatacije. Takoj po nanosu ledene maske na telo in ob ohlajanju telesa ter izvajanju CT Ice nege ALI shapinga, se aktivira vazokonstrikcija, kar pomeni, da se kri umakne v notranjost in k notranjim organom. S tem se odplaknejo nezaželene snovi iz mišic in kožnega tkiva iz perifernih tkiv. Vzporedno se aktivira še hladna termogeneza, ki telo ogreva v normalno stanje. Po končani terapiji se v telesu sproži vazodilatacija, kar pa pomeni, da se obogatena kri s kisikom, endorfinom, noradrenalinom in adrenalinom vrne v periferna, mišična in obsklepna tkiva, kar zagotavlja regeneracijo in obnovitev telesa in obraza.

Vabimo vas na naša izobraževanja o uporabi LEDENIH MASK na obrazu in telesu! Tečaj vključuje teoretične in praktične vsebine, ki vam bodo omogočile, da se naučite uporabljati te metode v vašem podjetju.

 

 • PREDNOSTI

  • regenerira kožo in vpliva na proizvodnjo kolagena • aktivira mikrocirkulacijo • aktivira hladno termogenezo v telesu • intenzivno učvrščuje kožo • koži zagotavlja vlago • z redno uporabo je koža videti mlajša in bolj sveža • koži vrača čvrstost in elastičnost • prvi rezultati so lahko opazni že ob prvi uporabi, ob izvajanju CRYO SHAPING tehnike
 • Kako pridobiš certifikat?

  Za pristop k izobraževanju ct ice shaping STILIST telesa, je obvezno predznanje madero terapije. Tega lahko opraviš pri nas in prvo opraviš tečaj Madero shapinga in nadaljuješ v CT ICE Shaping STILISTA. Če pa imaš tečaj že opravljen, pa zadostuje potrdilo o opravljenem tečaju, s katerim se lahko takoj udeležiš izobraževanja.

  PRIDOBITE LAHKO:

  KOZMETIČARJI:

  CT® ICE COSMETIC PRO SPECILAIST

  PRIKAZ in PREDSTAVITEV UPORABE CYRO GOLD GELA, dostop da video vsebin na naši spletni strani; digitalni marketinški material

  CRYO TOUCH®PRO ICE GOLD SPECIALIST ( predstavitev ledene kozmetike, postopke uporabe, učinki )

  • Cryo GOLD Gel za obraz (samostaojna uporaba, pred ličenjem, z aparaturami, pred /po posegih – micronidling, microblending, pred/po depilacijah, pred IPL odstranjevanje dlak itd., )
  • Cryo Contouring GOLD Gel za telo ( po raznih masažah, lepotnih posegih, za učvrščevanje telesa po madero terapiji, pred/po depilaciji, IPL, Tattoveranje itd.)

  CENA:  ( brez ICE Shapinga telesa/ ICE sculptinga obraza )

  Pri nas na sedežu firme PO DOGOVORU Individualno ali max 4 osebe

  – v  CRYO TOUCH salonu 200€

  Pri vas na firmi: 300€

  PREJMETE: PRIROČNIK, navodila o uporabi + 350g GOLD maske  (10-30 nanosov) v vrednosti 120€ in 20% popusta za teden dni po izobraževanju ob prvem nakupu CRYO TOUCH® PRO ICE COSMETIC MASK + certifikat CT ICE COSMETIC SPECILAIST

  TEČAJNIKI:

  • CT MADERO shaping telesa 3v1 (klasična, liporeproduktivna in anticelulitna tehnika) 450€
  • CT ICE shaping STILIST za telo ( PREDSTAVITEV ledene maske & metal tehnika, ledeno oblikovanje telesa) 650€ ALI  850€ z inštrumenti in 2 ICE maski 500g ter rokavice za zaščito pred hladom
  • CT ICE sculpting STILIST obraza 2 v 1 (madero in ledeno oblikovanje obraza) 450€

Za prijavo in dodatne informacije nas lahko kontaktirate:

Preko telefona 070 555 526, e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Mesto na tečaju si zagotovite s predhodno prijavo in  vplačilom vpisnine v višini 100 €, preostali znesek pa poravnate do začetka tečaja. Možnost plačila na 6 obrokov je omogočena preko Diners ali kreditne kartice na sedežu firme. Pri tem so prištejejo morebitni stroški odobritve. Znesek lahko vplačate na TRR: SHENI & CO d.o.o., Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, št. SI56 330 0001 1447 058, referenca SI00 2905, Namen: TEČAJ.

Po končanem tečaju boste vpisani v register izvajalcev specialistov za CT ICE body shaping tehniko voden pri Cryo Touch in vaš podatek bo objavljen na naši spletni strani. Prosimo vas, da nam zaupate svoje podatke za izstavitev predračuna oziroma končnega računa.

 

 • preko telefona 070 555 526,
 • e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 
 • kontaktnega obrazca.

2022 © Cryo Touch, Kunaverjeva ulica 7, 1000 Ljubljana, Mob: +386 70 555-526 (informacije in rezervacije)